T-WOW Logo

Versie op maat

Zoek je als openbaar bestuur een originele manier om je stad of gemeente in de kijker te zetten? Wil je als bedrijf je klanten of medewerkers verwonderen met een unieke versie van T-WOW? 

Dat treft! Er zijn immers verschillende manieren om T-WOW aan te passen aan jouw wensen. Bekijk hieronder de vele mogelijkheden, en neem contact voor een Versie Op Maat.

City illustration

Een uniek stadsspel op maat van:

Gemeenten en steden

Wordt jouw gemeente de volgende die men met T-WOW kan veroveren? … Vast wel!

T-WOW is er voor bezoekers, maar ook voor bewoners. Een spel dat entertaint, maar tegelijk ook informeert over de geschiedenis, de cultuur en het toeristisch aanbod. Een beleving die de plek in al haar facetten kan tonen aan een zeer breed publiek, of net geheel op maat van een specifieke doelgroep.

Zijn we nog niet actief in jouw gemeente en wil je als openbaar bestuur graag alle mooie plekken en unieke weetjes over jouw gemeente in de verf zetten?

Bedrijven

 

De T-WOW app kan helemaal aangepast worden aan jouw bedrijf.

Organiseer je een teambuilding daar waar T-WOW reeds actief is, en wil je medewerkers graag verrassen met een gepersonaliseerd stadsspel? Onze schatkisten zijn al goed gevuld met weetjes over de stad, maar er is nog plaats zat! Zo leren spelers naast de stad meteen ook spelenderwijs je bedrijf, je producten of gewoonweg mekaar beter kennen. 

Of plan je een congres of een personeelsevent op een aparte locatie? Ons team werkt een volledig gepersonaliseerde versie uit met je eigen branding, avatars en content.

Laat ons iets weten

Heb je een origineel idee voor ons of wil je samenwerken aan een T-WOW versie op jouw maat? Neem contact met ons op via dit formulier en krijg snel een antwoord terug.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.*