T-WOW Logo

Hoe begin je eraan?

T-WOW is een stadsspel dat je speelt op je eigen smartphone zonder externe begeleiding en wanneer je maar wil.

Vier eenvoudige stappen en de strijd kan losbarsten!

City illustration

STAP 1:

KIES EEN SPEL, BESTEL EN BETAAL VIA DEZE WEBSITE EEN ÉÉNMALIGE SPELCODE VOOR JOU EN JE GEZELSCHAP.

ONTVANG METEEN JE SPELCODE EN DE NODIGE SPELINSTRUCTIES IN JE MAILBOX.

 

In alle beschikbare steden zijn er verschillende teamversies mogelijk. Voor de allerbeste spelervaring raden we je aan om met 3 teams te spelen met 3 of 4 spelers per team. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Speel je liever met minder deelnemers of in kleinere teams?  Dat kan natuurlijk ook! Aan jou de keuze welke spelvorm het best bij je gezelschap past.

Bij aankoop leg je enkel het maximumaantal teams vast. Het precieze aantal spelers moet je bij aankoop nog niet kennen. Zolang je maar binnen het maximum blijft dat we per editie aangeven.

Per team heb je minimaal één smartphone nodig. Het leuke aan T-WOW is echter net dat iedere speler actief kan meespelen met het eigen toestel. Valt er dan toch eens een smartphone uit om welke reden dan ook, dan heeft je team nog altijd een toestel om op terug te vallen.

Om T-WOW te spelen moet je niet gaan studeren om de speluitleg te begrijpen. Binnen de app leggen we je alles uit. Klik op het vraagteken in de app mocht je toch nog met vragen zitten. Toch reiken we je eenvoudige spelinstructies aan, die je eventueel al kan delen met de andere spelers. Bewaar deze e-mail goed!

Omroeper - GSM

STAP 2:

DOWNLOAD DE APP GRATIS IN DE APP- OF GOOGLE PLAY STORE. 

OOK ZONDER SPELCODE KAN JE DE APP REEDS TESTEN AAN DE HAND VAN DE SYSTEEM CHECK.

De T-WOW app downloaden doe je bij voorkeur op een plek met goede wifi. Dan gaat het eens zo vlot en bespaar je natuurlijk ook op je dataverbruik.

T-WOW werkt op de meeste Android en iOS smartphones en is cross-compatibel. Jij speelt misschien op je eigen iPhone, terwijl de andere spelers een Android toestel bovenhalen. Geen probleem!

Als vuistregel kan je stellen dat smartphones die minder dan 3 jaar oud zijn, voorzien zijn van GPS en een camera, geschikt zijn om het spel te spelen en de 'augmented reality' te tonen.

Wil je echt zeker zijn van je stuk vooraleer je een spelcode koopt? Test dan de app al eens op je smartphone aan de hand van de ‘systeem check’. Na de ‘systeem check’ sluit je de app gewoon weer af. Geef je éénmalige spelcode pas in wanneer je van plan bent echt te gaan spelen!

Omroeper - Lezen

STAP 3:

START T-WOW WANNEER JE MAAR WIL. OF DIT NU DIRECT IS, MORGEN, VOLGENDE WEEK OF OVER EEN MAAND … AAN JOU DE KEUZE!

JE SPELCODE IS 1 JAAR GELDIG.

We raden je aan om reeds op voorhand een spelcode aan te kopen. Deze blijft toch het hele jaar geldig! Wil je liever nog even afwachten en kijken hoe je stadsbezoek verloopt? Geen probleem. Een code bestellen kan net zo goed nog vlak voor je het spel wil starten.

We raden wel ten sterkste aan om bij daglicht te spelen. 'Augmented reality' werkt nu eenmaal beter wanneer er voldoende licht is. Hou dus even rekening met de maximale spelduur die we bij elke editie ook aangeven.

Probeer ook grootschalige events te mijden voor een optimale beleving. Onze routes leiden je zeker ook weg van al te drukke paden, maar zeker het startpunt ligt wel eens vaker op een centrale plek.

Omroeper - Blij

STAP 4:

VERZAMEL JE TROEPEN EN GA OP VEROVERINGSTOCHT!

GRIJPT JOUW TEAM DE MACHT?

 

Het maximumaantal teams staat reeds vast. Wanneer iedereen aanwezig is op het startpunt dat we aangeven in de spelinstructies, deel je de teams alvast in en bepaal je per team wie de leiding zal nemen. Hou natuurlijk rekening met het maximumaantal spelers per team dat we per editie aangeven.

Bij aankoop ontvang je meteen een éénmalige spelcode in je mailbox voor jou en je gezelschap. Open allemaal de app en log in met één en dezelfde code. Scan vanuit de app de QR-code die je ontving of geef de spelcode manueel in.

Helemaal klaar om de stad te veroveren?