T-WOW Logo

Lier

“Waar de drie kronkelende Nethen een zilveren knoop leggen; waar plots het spekbuikige, overvloedhoornige Brabant zich scheidt van 't mijmerend, magere Kempenland, daar is het.”
(Felix Timmermans, Schoon Lier, 1925)

We zouden het zelf niet beter kunnen zeggen! Lier staat bekend voor z’n pittoreske centrum, Lierenaars voor hun liefde voor gezelligheid en plezier.

Deze stad mag terecht de naam Lierke Plezierke dragen, en dat ontdek je meteen wanneer je er langskomt. Welkom in Schoon Lier!

City illustration
CTA

Verover Lier

2,5 spelplezier
+/- 5km afstand
Start: Grote markt
Meer info
Toegankelijkheid
Meer info
‘Lierke Plezierke’ staat in rep en roer! In deze eens zo vredige stad aan de Nete dingen rivaliserende clans naar de macht. De vraag die alle Lierenaars bezighoudt: wie wordt de Grote Veroveraar en mag met trots zijn banier op de Zimmertoren planten?
 
Het is aan jou om de heerschappij over alle districten te bemachtigen en je tegenstanders in het stof te doen bijten. Kom zoveel mogelijk te weten over je tegenstanders om hen te verslaan. Tijdens je spannende queeste ontdek je de mooiste plekken én best bewaarde geheimen van de ‘poort der Kempen’.
 
Roep al je clanleden bij elkaar, eet nog snel een Liers vlaaike en betreed het strijdperk: het beleg van Lier is begonnen!
39.5
Familie
Familie
Ideaal voor een kleinere groep. Met 2 teams van elk maximaal 2 spelers blijf je bij elkaar & bewandel je dezelfde route.
59.5
Friends
Friends
Met maximaal 6 spelers ga je het gevoel van de familieversie achterna met een gezamelijke route.
79.5
2 teams
2 teams
Ideaal voor 2 teams van elk 2 tot 4 spelers. De 2 teams bewandelen elk een andere route.
120
3 teams
3 teams
Ideaal voor 3 teams van elk 2 tot 4 spelers. De 3 teams bewandelen elk een andere route.