T-WOW Logo

Mechelen

Mechelen is een lief begijntje met een kapje op. Mechanische muziek in de lucht. De Marseillaise op het klokkenspel. Het lijkt er alle dagen zondag. Gedrang in de kerken. Gras tussen de straatstenen. Een vleugje van het oude Spanje.
(Théophile Gautier, 1864) 

Deze Franse dichter was duidelijk een fan van Mechelen, net zoals jij dat ook zal zijn!  
 
Ontdek de stad van de Maneblussers met z’n gezellige centrum en kom even tot rust aan de oevers van de Dijle. Struin door de historische straatjes, en vergeet zeker geen Gouden Carolus te proeven: we zullen er mee voor zorgen dat je niet verdwaalt. 

City illustration
CTA

Verover Mechelen

2,5u spelplezier
+/- 5km afstand
Startlocatie: Grote Markt Mechelen
Meer info
Toegankelijkheid
Meer info
Het vuur is opnieuw opgelaaid in de stad van de Maneblussers: de oude heersers van Mechelen zijn verdreven en de stad ligt open voor woeste veroveraars, dolende ridders en sluwe gelukzoekers. Hoog tijd om orde op zaken te stellen! Ga op schattenjacht langs de Dijle, lever strijd tegen je vijanden in de schaduw van de Sint-Romboutstoren, en ontdek tegelijkertijd de mooiste plekken van Mechelen. Het doel: alle stadsdistricten voor jou winnen en de Mechelaars terug herenigen.

Keizer Karel wist het al: kennis is macht! Let op alle verrassende weetjes die je gaandeweg ontdekt, en gebruik die om je tegenstanders te slim af te zijn.

Op naar de overwinning!
39.5
Familie
Familie
Ideaal voor een kleinere groep. Met 2 teams van elk maximaal 2 spelers blijf je bij elkaar & bewandel je dezelfde route.
59.5
Friends
Friends
Met maximaal 6 spelers ga je het gevoel van de familieversie achterna met een gezamelijke route.
79.5
2 teams
2 teams
Ideaal voor 2 teams van elk 2 tot 4 spelers. De 2 teams bewandelen elk een andere route.
120
3 teams
3 teams
Ideaal voor 3 teams van elk 2 tot 4 spelers. De 3 teams bewandelen elk een andere route.